Lastminutes

Update over het coronavirus

- Voor het laatst bijgewerkt op 08-05-2020 -

Oostappen Groep Vakantieparken houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheid nauwlettend de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan hierbij voorop!

Als Oostappen Groep Vakantieparken hebben we op al onze vakantieparken voldoende mogelijkheden om de maatregelen vanuit de overheid op te volgen en elkaar voldoende ruimte te geven. Daarom hebben we besloten om onze vakantieparken in Nederland per 1 mei 2020 te openen voor recreatief verblijf. Dit doen we uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen en met extra aandacht voor onze gasten, onze medewerkers, de hygiëne en al het andere dat nodig is om een veilige en verantwoorde vakantie te bieden. Op Vakantiepark Marina Beach zijn alle kampeerplaatsen vooralsnog dicht tot 20 mei, wegens de maatregelen van Veiligheidsregio Zeeland. 

Met de start van Hemelvaart zijn de volgende faciliteiten geopend op de Nederlandse parken (uiteraard volgens de richtlijnen RIVM). Oostappen Vakantieparken zijn groot, kortom ook voldoende ruim om te voldoen aan de afstand regels en toch te kunnen genieten van de vakantie.

 • Subtropisch/overdekt zwembad Vakantieparken De Berckt, Prinsenmeer en Arnhem geopend
 • Indoor speelpaleis Vakantiepark Prinsenmeer geopend
 • Strandbad van Vakantiepark Prinsenmeer geopend

De Belgische overheid heeft zojuist bekend gemaakt dat de Belgische Vakantieparken vooralsnog vanaf maandag 8 juni weer open kunnen.

Wanneer de maatregelen vanuit de Belgische en/of Nederlandse overheid verlengd / aangescherpt worden, zullen we de openingsdata wellicht moeten verschuiven. Wij zullen je hiervan op de hoogte blijven houden. Dit doen wij uiteraard mede via deze pagina, maar indien noodzakelijk zullen wij onze vakantiegasten, seizoengasten en jaargasten ook rechtstreeks berichten.

 • Verzetten van de reservering naar een andere periode in 2020 is mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen de geldende tarieven.
 • De gasten ontvangen van ons een voucher t.w.v. het reeds betaalde bedrag. Wanneer de nieuwe reservering duurder uitvalt, is de meerprijs voor de gasten. Wanneer de reservering goedkoper uitvalt, ontvangt de gast het verschil terug in de vorm van een voucher.
 • Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht.
 • Wanneer gasten toch wensen te annuleren, betalen ze annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden.
 • Wanneer de gast met een bepaalde voorkeur geboekt heeft, houden wij hier uiteraard rekening mee.
 • Wanneer de gasten via touroperators hebben geboekt, verwijzen wij de gasten alleen terug naar de touroperators wanneer ze wensen te annuleren.
 • Als je jouw reeds gemaakte reservering wilt omboeken kun je contact opnemen met de Afdeling Reserveren (zie onderstaande contactgegevens).

Wij hopen natuurlijk, net als iedereen, dat het virus snel onder controle is waardoor we de normale gang van zaken kunnen oppakken, zodat iedereen weer kan gaan genieten van uitjes, horeca en een welverdiende vakantie!

Als je vragen hebt over de bovenstaande informatie, kun je altijd contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens. (Door deze drukke tijden kan het soms wat langer duren voordat iemand van het Oostappen-team je te woord kan staan. Wij doen uiteraard ons uiterste best!).

Afdeling Reserveren
T. 0900-9677 / vanuit buitenland +31 493 326 977
reserveren@oostappengroep.nl

Wist je dat?

 1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
 2. Bij ons altijd de beste prijzen
 3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
 4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 ACSI RECRON   ADAC

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 3 april 2020!

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!