Parkinformatie

In Bourgondisch België is van alles te zien en te beleven! Oostappen Vakantiepark Hengelhoef is prachtig gelegen tussen de bossen, heide en duinen. Vanaf het park loop je zo het “domein Hengelhoef” op, met mooie waterpartijen en prachtige natuurplaatjes.

In het subtropisch zwemparadijs op het park, kun je je echt de hele dag vermaken. De aanzwellende golven zijn een belevenis op zich! Dan is er het uitgestrekte zandstrand bij de waterplas, de gezellige overdekte plaza Villa Victor, de vele speeltuinen en alle andere gratis faciliteiten.

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0493-326977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!