Service & contact

Adres

Oostappen Vakantiepark Hengelhoef
Tulpenstraat 141
3530 Houthalen-Helchteren (België)
E-mail: receptie@vakantieparkhengelhoef.be 

Voor vragen over de boeking bel naar: +31 (0)493 326 977 

Contactformulier

Bereikbaarheid 

Met de auto:

Vanuit E314 Genk: Neem de E314 naar de Europalaan/N75. Neem afrit 32-Genk-Oost vanaf de E314 (2,8 km). Ga de E314 op (850 m). Volg de E314 naar de Donderslagweg/N726 in Houthalen-Helchteren. Neem afrit 30-Park Midden-Limburg vanaf de E314 (6,9 km). Ga verder op de Donderslagweg/N726 naar Vakantiepark Hengelhoef.

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit Genk: Neem bus 31 Genk - Houthalen. Stap uit bij halte Houthalen Rekreatiepark. Op ongeveer 500 meter / 6 minuten vind je Vakantiepark Hengelhoef.

Voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt, ga naar: www.9292ov.nl 

Algemeen

Welkom bij Oostappen Groep Vakantieparken.
Binnenkort mogen wij je welkom heten op Vakantiepark Hengelhoef (BE) en al voor jouw reis willen wij er alles aan doen om je een plezierige vakantie te bezorgen. Die vakantie begint namelijk al bij je thuis! 

Reisgezelschap invullen op Mijnoostappen.nl (verplicht) 
U dient vanuit thuis uw reisgezelschap in te vullen op www.mijnoostappen.nl. Hierbij vult u de gegevens in van iedereen die mee gaat op vakantie. Het uploaden van een foto is hierbij niet nodig. 

Aankomsttijd
Vanaf 15:00 uur kun je de keycard voor jouw accommodatie ophalen. Na het ophalen van de sleutel kun je direct naar de accommodatie. 

Kampeerplaats 
Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op het park. Je kunt je vooraf melden bij de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles voor je in orde maken. 

Meer dan één auto
Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kunt je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per auto, per dag. Het parkmanagement zal aangeven of het mogelijk is om jouw auto op het park te plaatsen of dat je dit op de externe parkeerplaats dient te doen. 

Legitimatie/zwembadkaartjes
De persoonsgebonden legitimatiekaartjes kun je bij aankomst op het park zelf printen. Op vertoon van deze kaart kun je gratis gebruik maken van de meeste voorzieningen. Jij en je medegasten dienen deze te allen tijde bij je te dragen en op verzoek te tonen.

Tip
nuttige informatie aan met betrekking tot jouw verblijf. Ook is het raadzaam om voordat je op weg gaat de actuele verkeersinformatie te bekijken zodat je de beste route vooraf kunt bepalen. Kijk voor actuele informatie op www.mijnoostappen.nl 

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe!

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0493-326977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!